Lägenheter och bostadsrätter i Bro

Hitta en lägenhet i Bro

Annons:
I Bro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bro som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bro.

Lägenhet i Bro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bro.

Marian Liljekvist AB
Saltviksv. 2
197 91 Bro

Annons:


Lär dig mer om Bro - korta fakta

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånarantal: 7 050, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.