Odentuna Fastighets AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Odentuna Fastighets AB

Annons:
Odentuna Fastighets AB är ett företag eller verksamhet i Åkersberga som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Odentuna Fastighets AB har några lediga lägenheter i Åkersberga kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Odentuna Fastighets AB i Åkersberga rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Åkersberga samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Åkersberga så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Odentuna Fastighets AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Odentuna Fastighets AB

Odentuna Fastighets AB
08 - 22 44 40Annons:


Karta och vägbeskrivning till Odentuna Fastighets AB

Om du vill besöka Odentuna Fastighets AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Odentuna Fastighets AB i Åkersberga