Lägenheter och bostadsrätter i Grisslehamn

Hitta en lägenhet i Grisslehamn

Annons:
I Grisslehamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Grisslehamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Grisslehamn som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grisslehamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grisslehamn.

Lägenhet i Grisslehamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Grisslehamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Grisslehamn.

Backby Tranviks Skifteslag Samfällighetsförening
Backbyvägen 114
764 57 Grisslehamn

Annons:


Lär dig mer om Grisslehamn - korta fakta

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Pris på bostadsrätter i Grisslehamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Grisslehamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Grisslehamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Grisslehamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Grisslehamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.