Lägenheter och bostadsrätter i Vagnhärad

Hitta en lägenhet i Vagnhärad

Annons:
I Vagnhärad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vagnhärad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vagnhärad som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vagnhärad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vagnhärad.

Lägenhet i Vagnhärad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vagnhärad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vagnhärad.

Hsb Sörmlandsbostäder AB
Skolv. 27
610 73 VAGNHÄRAD

Annons:


Lär dig mer om Vagnhärad - korta fakta

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vagnhärad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vagnhärad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vagnhärad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vagnhärad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vagnhärad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.