Lägenheter och bostadsrätter i Torshälla

Hitta en lägenhet i Torshälla

Annons:
I Torshälla finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Torshälla. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Torshälla som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Torshälla hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Torshälla.

Lägenhet i Torshälla - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Torshälla som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Torshälla.

Torshälla Fastigheter
Brog. 13
644 32 TORSHÄLLA


Fastighetsbörsen Bo Ergérus AB
Albert Öbergs v. 10 A
644 36 TORSHÄLLA


EkoFast AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


Kcb Fastigheter AB
Mårdv. 10
644 36 TORSHÄLLA


Palazzini Torshälla AB
Riktarg. 64
644 33 Torshälla

Annons:


Lär dig mer om Torshälla - korta fakta

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Pris på bostadsrätter i Torshälla

Eftersom priset på en bostadsrätt i Torshälla varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Torshälla för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Torshälla.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Torshälla som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.