Lägenheter och bostadsrätter i Sparreholm

Hitta en lägenhet i Sparreholm

Annons:
I Sparreholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sparreholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sparreholm som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sparreholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sparreholm.

Lägenhet i Sparreholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sparreholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sparreholm.

Rss Nordic Project Ekerö AB
Sparreholms Slott
649 91 Sparreholm


Sparreholms Slott Fastigheter, AB
Sparreholms Slott
649 91 Sparreholm


Kaj Pettersson AB
Mellanberga
649 91 Sparreholm

Annons:


Lär dig mer om Sparreholm - korta fakta

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sparreholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sparreholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sparreholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sparreholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sparreholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.