Lägenheter och bostadsrätter i Mariefred

Hitta en lägenhet i Mariefred

Annons:
I Mariefred finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mariefred. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mariefred som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mariefred hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mariefred.

Lägenhet i Mariefred - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mariefred som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mariefred.

Framtidspärlan AB
Kyrkoplan 1
647 30 MARIEFRED


Herresta Godsförvaltning
Herresta Orangeriet 1
647 91 Mariefred


Jonas Sohlman & Maria Ekgren
Björnnäs Gård
647 92 MARIEFRED

Annons:


Lär dig mer om Mariefred - korta fakta

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mariefred

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mariefred varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mariefred för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mariefred.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mariefred som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.