Lägenheter och bostadsrätter i Vittsjö

Hitta en lägenhet i Vittsjö

Annons:
I Vittsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vittsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vittsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vittsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vittsjö.

Lägenhet i Vittsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vittsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vittsjö.

Villabacken Bygg AB
Röebjerstigen 4
280 22 VITTSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Vittsjö - korta fakta

Vittsjö är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Vittsjö är kyrkbyn i Vittsjö socken med kyrkan Vittsjö kyrka och var centralort i Vittsjö landskommun till den upplöstes 1973. Vittsjö var under 1900-talets första hälft en betydande pensionatsort.

Yta: 265,28 hektar
Invånarantal: 1665, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vittsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vittsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vittsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vittsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vittsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.