Lägenheter och bostadsrätter i Vinslöv

Hitta en lägenhet i Vinslöv

Annons:
I Vinslöv finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vinslöv. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vinslöv som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vinslöv hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vinslöv.

Lägenhet i Vinslöv - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vinslöv som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vinslöv.

GIFAB
Industrig. 18
288 32 Vinslöv


EG Bygg AB
Industrig. 18
288 32 Vinslöv

Annons:


Lär dig mer om Vinslöv - korta fakta

Vinslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län, belägen mellan Hässleholm och Kristianstad. Som stationssamhälle utvecklades Vinslöv efter tillkomsten av Kristianstad-Hässleholms Järnvägar (CHJ) 1865. 1927 flyttade företaget Kronborsten sin tillverkning av borstbinderi från Stockholm till Vinslöv.

Yta: 415,51 hektar
Invånarantal: 3984, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vinslöv

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vinslöv varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vinslöv för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vinslöv.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vinslöv som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.