Lägenheter och bostadsrätter i Vejbystrand

Hitta en lägenhet i Vejbystrand

Annons:
I Vejbystrand finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vejbystrand. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vejbystrand som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vejbystrand hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vejbystrand.

Lägenhet i Vejbystrand - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vejbystrand som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vejbystrand.

LM Fastigheter
0431 - 45 20 22Bjäregruppen AB
Postv. 10
266 52 VEJBYSTRAND


Olympen Bostad AB
Hökv. 10
266 54 VEJBYSTRAND


R.T. Molays Byggnadsförening U.P.A. i Än
Skogsv. 28
266 54 VEJBYSTRAND


Mk Bostäder AB
Långrevsv. 12
266 55 Vejbystrand


Teglet I Bjuv AB
Långrevsv. 12
266 55 Vejbystrand

Annons:


Lär dig mer om Vejbystrand - korta fakta

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. I tätorten ingår Magnarp, som är ihopbyggt med Vejbystrand.

Yta: 274,35 hektar
Invånarantal: 2721, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vejbystrand

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vejbystrand varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vejbystrand för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vejbystrand.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vejbystrand som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.