Lägenheter och bostadsrätter i Veberöd

Hitta en lägenhet i Veberöd

Annons:
I Veberöd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Veberöd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Veberöd som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Veberöd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Veberöd.

Lägenhet i Veberöd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Veberöd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Veberöd.

Fastighetsbyrån
Raggegränd 5
247 61 VEBERÖD

Annons:


Lär dig mer om Veberöd - korta fakta

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Pris på bostadsrätter i Veberöd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Veberöd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Veberöd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Veberöd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Veberöd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.