Lägenheter och bostadsrätter i Tomelilla

Hitta en lägenhet i Tomelilla

Annons:
I Tomelilla finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 9 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tomelilla. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tomelilla som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tomelilla hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tomelilla.

Lägenhet i Tomelilla - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tomelilla som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tomelilla.

Bostad Ida Fastighetsförmedling
Tomeg. 1
273 34 Tomelilla


Bröderna Nilssons Måleri & Fastigheter AB
Norreg. 22
273 30 Tomelilla


Österlenhem AB
Industribyn 22
273 35 TOMELILLA


Bromans Alarmtjänst Tomelilla
Västerg. 3
273 34 Tomelilla


Linder & Tingström Fastigheter AB
Övrabyborg 3420
273 91 TOMELILLA


Besak Fastighetsförvaltning AB
Hästg. 3
273 36 Tomelilla


Sandhammaren Byggnads AB
Västerg. 12
273 34 Tomelilla


Bostad Idá
Tomeg. 1
273 34 Tomelilla


Jöpa Fastigheter AB
Kåseholm 114
273 97 TOMELILLA

Annons:


Lär dig mer om Tomelilla - korta fakta

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tomelilla

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tomelilla varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tomelilla för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tomelilla.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tomelilla som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.