Lägenheter och bostadsrätter i Tollarp

Hitta en lägenhet i Tollarp

Annons:
I Tollarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tollarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tollarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tollarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tollarp.

Lägenhet i Tollarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tollarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tollarp.

Wramsta Bed & Breakfast
Ö. Vramsv. 79
298 32 Tollarp


Byggnadsassistans Byggass Akti
Liarumsv. 548
298 92 Tollarp


Lindgrens Hus & Hem AB
Ö. Vramsv. 50
298 32 Tollarp

Annons:


Lär dig mer om Tollarp - korta fakta

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tollarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tollarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tollarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tollarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tollarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.