Lägenheter och bostadsrätter i Svedala

Hitta en lägenhet i Svedala

Annons:
I Svedala finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Svedala. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Svedala som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Svedala hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Svedala.

Lägenhet i Svedala - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Svedala som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Svedala.

Svedalahem
Verkstadsg. 1
233 51 Svedala


Börringe Kloster AB
Ebbesjöv.
Svedala


Valldammen Fastighet AB
070 - 592 77 77Siölands Fastighets AB
Elinedalsv. 189
233 93 Svedala


Pof Alcemene Nygatan 17 AB
Bankg. 22
233 31 Svedala


Train Alliance Lokvagnen Markförvaltning I Sigtuna AB
Bankg. 22
233 31 Svedala


Ulf Berggren Mef
Slätterödsvägen
233 91 Svedala

Annons:


Lär dig mer om Svedala - korta fakta

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Pris på bostadsrätter i Svedala

Eftersom priset på en bostadsrätt i Svedala varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Svedala för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Svedala.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Svedala som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.