Lägenheter och bostadsrätter i Skurup

Hitta en lägenhet i Skurup

Annons:
I Skurup finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 9 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skurup. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skurup som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skurup hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skurup.

Lägenhet i Skurup - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skurup som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skurup.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Järnvägsg. 3
274 34 Skurup


Skurupshem AB
S. Kungsg. 1
274 35 SKURUP


Ropack Fastighets AB
0411 - 55 66 40Fastighets AB Blå Viggen 20
Serio Care AB
Fastighetsaktiebolaget Bjurling
St. Torgg. 3
274 34 Skurup


Blända 1
Svenstorpsgården
274 93 SKURUP


Fagerhyltan Fastigheter 3 AB
Masking. 1
274 30 Skurup


AB Höga Hatten Invest
V. Vemmenhög 231
274 93 SKURUP

Annons:


Lär dig mer om Skurup - korta fakta

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skurup

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skurup varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skurup för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skurup.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skurup som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.