Lägenheter och bostadsrätter i Skanör

Hitta en lägenhet i Skanör

Annons:
I Skanör finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skanör. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skanör som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skanör hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skanör.

Lägenhet i Skanör - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skanör som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skanör.

Horqen AB
Hamng. 6
239 30 SKANÖR


Ruders Egendom AB
EKORRVÄGEN 6 6
239 34 SKANÖR

Annons:


Lär dig mer om Skanör - korta fakta

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skanör

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skanör varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skanör för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skanör.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skanör som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.