Lägenheter och bostadsrätter i Sjöbo

Hitta en lägenhet i Sjöbo

Annons:
I Sjöbo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sjöbo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sjöbo som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sjöbo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sjöbo.

Lägenhet i Sjöbo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sjöbo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sjöbo.

Fastighetsbyrån
G. Torg 2 A
275 30 Sjöbo


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
G. Torg 4
275 30 Sjöbo


LENY Fastighets AB
G. Torg 5
275 30 Sjöbo


Sjöbohem, AB
Verkstadsg. 2 B
275 39 SJÖBO


Angelus Fastigheter HB
Brittsommarg. 11 G
275 95 SJÖBO


A.S.M.Nyvång AB
Verkstadsg. 10
275 39 SJÖBO


Daniel Johansson AB
Rumbag. 10
275 34 Sjöbo

Annons:


Lär dig mer om Sjöbo - korta fakta

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sjöbo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sjöbo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sjöbo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sjöbo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sjöbo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.