Lägenheter och bostadsrätter i Råå

Hitta en lägenhet i Råå

Annons:
I Råå finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Råå. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Råå som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Råå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Råå.

Lägenhet i Råå - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Råå som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Råå.

Ran I Råå AB
Mårtensg. 1
252 70 Råå

Annons:


Lär dig mer om Råå - korta fakta

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Pris på bostadsrätter i Råå

Eftersom priset på en bostadsrätt i Råå varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Råå för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Råå.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Råå som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.