Lägenheter och bostadsrätter i Perstorp

Hitta en lägenhet i Perstorp

Annons:
I Perstorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Perstorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Perstorp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Perstorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Perstorp.

Lägenhet i Perstorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Perstorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Perstorp.

Perstorps Bostäder AB
Torgg. 3
284 31 PERSTORP


Wannborga Fastigheter AB
Hökv. 6 A
284 36 Perstorp

Annons:


Lär dig mer om Perstorp - korta fakta

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Pris på bostadsrätter i Perstorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Perstorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Perstorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Perstorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Perstorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.