Lägenheter och bostadsrätter i Påarp

Hitta en lägenhet i Påarp

Annons:
I Påarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Påarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Påarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Påarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Påarp.

Lägenhet i Påarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Påarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Påarp.

Fastighetsbolaget Kerstinbirgitta AB
Lundsg. 3
253 51 PÅARP

Annons:


Lär dig mer om Påarp - korta fakta

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Pris på bostadsrätter i Påarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Påarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Påarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Påarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Påarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.