Örkelljungabostäder AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Örkelljungabostäder AB

Annons:
Örkelljungabostäder AB är ett företag eller verksamhet i Örkelljunga som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Örkelljungabostäder AB har några lediga lägenheter i Örkelljunga kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Örkelljungabostäder AB i Örkelljunga rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Örkelljunga samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Örkelljunga så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Örkelljungabostäder AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Örkelljungabostäder AB

Örkelljungabostäder AB
Storg. 6
286 37 örkelljunga
0771 - 860 860

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Örkelljungabostäder AB

Om du vill besöka Örkelljungabostäder AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Örkelljungabostäder AB i Örkelljunga