Lägenheter och bostadsrätter i Örkelljunga

Hitta en lägenhet i Örkelljunga

Annons:
I Örkelljunga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Örkelljunga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Örkelljunga som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Örkelljunga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Örkelljunga.

Lägenhet i Örkelljunga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Örkelljunga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Örkelljunga.

Cartago Vårdfastigheter AB
A&M Vårdfastigheter AB
Vävareg. 4
286 31 örkelljunga


Örkelljungabostäder AB
Storg. 6
286 37 örkelljunga

Annons:


Lär dig mer om Örkelljunga - korta fakta

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Pris på bostadsrätter i Örkelljunga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Örkelljunga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Örkelljunga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Örkelljunga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Örkelljunga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.