Lägenheter och bostadsrätter i Ödåkra

Hitta en lägenhet i Ödåkra

Annons:
I Ödåkra finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ödåkra. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ödåkra som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ödåkra hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ödåkra.

Lägenhet i Ödåkra - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ödåkra som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ödåkra.

Maximalt Rent
Merkuriusg. 184
254 72 ÖDÅKRA


Utvälinge Fastigheter AB
Gröneg. 9
254 75 ödåkra


Trewion AB
Centralg. 9
254 75 ödåkra

Annons:


Lär dig mer om Ödåkra - korta fakta

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ödåkra

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ödåkra varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ödåkra för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ödåkra.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ödåkra som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.