Lägenheter och bostadsrätter i Nyhamnsläge

Hitta en lägenhet i Nyhamnsläge

Annons:
I Nyhamnsläge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nyhamnsläge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nyhamnsläge som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nyhamnsläge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nyhamnsläge.

Lägenhet i Nyhamnsläge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nyhamnsläge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nyhamnsläge.

Kvidinge Centrum HB
Ljunghedsv. 14
263 75 Nyhamnsläge

Annons:


Lär dig mer om Nyhamnsläge - korta fakta

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Pris på bostadsrätter i Nyhamnsläge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nyhamnsläge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nyhamnsläge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nyhamnsläge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nyhamnsläge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.