Lägenheter och bostadsrätter i Munka-Ljungby

Hitta en lägenhet i Munka-Ljungby

Annons:
I Munka-Ljungby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Munka-Ljungby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Munka-Ljungby som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Munka-Ljungby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Munka-Ljungby.

Lägenhet i Munka-Ljungby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Munka-Ljungby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Munka-Ljungby.

Sjunga Fastighets AB
Toarps Kyrkstig 5
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Frästek System AB
Företagareg. 6
266 32 MUNKA-LJUNGBY


AB Ängelholmshem
Ö. Storg. 49
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Munkaljungbybyggen, AB
Fabriksg. 11
266 32 MUNKA-LJUNGBY

Annons:


Lär dig mer om Munka-Ljungby - korta fakta

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Pris på bostadsrätter i Munka-Ljungby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Munka-Ljungby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Munka-Ljungby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Munka-Ljungby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Munka-Ljungby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.