Lägenheter och bostadsrätter i Löddeköpinge

Hitta en lägenhet i Löddeköpinge

Annons:
I Löddeköpinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Löddeköpinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Löddeköpinge som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Löddeköpinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Löddeköpinge.

Lägenhet i Löddeköpinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Löddeköpinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Löddeköpinge.

LENA STRÖM Fastighetsbyrå AB
Barsebäcksv. 60
246 30 Löddeköpinge


Er-Ho Fastigheter AB
046 - 70 58 00Landen Syd AB
Saltviksv. 37
246 32 Löddeköpinge


Drakaren AB
Förvaltnings AB Camk
Terminalv. 4
246 42 LÖDDEKÖPINGE


Företagshus I Kävlinge AB
Kjellerups Fastighets Förvaltn
Solskensv. 7
246 32 Löddeköpinge

Annons:


Lär dig mer om Löddeköpinge - korta fakta

Löddeköpinge är en tätort i Kävlinge kommun och kyrkby i Löddeköpinge socken i Skåne. Löddeköpinge kyrka är från 1100-talet, tiden då många kyrkor byggdes runt om i Skåne i samband med att Skåne kristnades. Center Syd ligger i Löddeköpinge.

Yta: 361,56 hektar
Invånarantal: 6290, år 2010

Pris på bostadsrätter i Löddeköpinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Löddeköpinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Löddeköpinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Löddeköpinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Löddeköpinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.