Bosab Fastighetsförvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Bosab Fastighetsförvaltning AB

Annons:
Bosab Fastighetsförvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Klippan som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Bosab Fastighetsförvaltning AB har några lediga lägenheter i Klippan kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Bosab Fastighetsförvaltning AB i Klippan rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Klippan samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Klippan så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Bosab Fastighetsförvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Bosab Fastighetsförvaltning AB

Bosab Fastighetsförvaltning AB
Vedbyv. 41
264 35 KLIPPAN
0435 - 105 18

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Bosab Fastighetsförvaltning AB

Om du vill besöka Bosab Fastighetsförvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Bosab Fastighetsförvaltning AB i Klippan