Lägenheter och bostadsrätter i Kågeröd

Hitta en lägenhet i Kågeröd

Annons:
I Kågeröd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kågeröd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kågeröd som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kågeröd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kågeröd.

Lägenhet i Kågeröd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kågeröd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kågeröd.

Andersson, Max Leif Börje
Domherreg. 1
268 77 Kågeröd

Annons:


Lär dig mer om Kågeröd - korta fakta

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kågeröd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kågeröd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kågeröd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kågeröd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kågeröd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.