Lägenheter och bostadsrätter i Hörby

Hitta en lägenhet i Hörby

Annons:
I Hörby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hörby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hörby som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hörby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hörby.

Lägenhet i Hörby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hörby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hörby.

Ronny Karlsson Fastighetsförmedling
Gamla Torg
242 31 Hörby


Hörbybostäder AB
Ringsjöv. 4
242 31 Hörby


Hall & Arvidsson Fastigheter AB
Benarp 5348
242 95 Hörby


Fulltofta Magasin AB
Fulltofta 4099
242 94 HÖRBY


Skånebacken AB
Orås 1204
242 97 Hörby

Annons:


Lär dig mer om Hörby - korta fakta

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hörby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hörby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hörby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hörby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hörby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.