Lägenheter och bostadsrätter i Höör

Hitta en lägenhet i Höör

Annons:
I Höör finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Höör. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Höör som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Höör hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Höör.

Lägenhet i Höör - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Höör som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Höör.

Höörs Fastighets AB
Björkg. 54
243 34 Höör


BM Fastigheter
Nya Torg 1
243 30 Höör


Björnlunds Fastigheter AB
Kvistg. 7
243 32 Höör


Fenus AB
Nya Torg 1
243 30 Höör


Bergengren, George
Snogeröd Pugerups Gård 322
243 95 HÖÖR

Annons:


Lär dig mer om Höör - korta fakta

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Pris på bostadsrätter i Höör

Eftersom priset på en bostadsrätt i Höör varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Höör för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Höör.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Höör som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.