Östanå Bruks Förvaltnings AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Östanå Bruks Förvaltnings AB

Annons:
Östanå Bruks Förvaltnings AB är ett företag eller verksamhet i Hästveda som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Östanå Bruks Förvaltnings AB har några lediga lägenheter i Hästveda kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Östanå Bruks Förvaltnings AB i Hästveda rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Hästveda samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Hästveda så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Östanå Bruks Förvaltnings AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Östanå Bruks Förvaltnings AB

Östanå Bruks Förvaltnings AB
Skogsstigen 11
280 23 HÄSTVEDA
0451 - 308 32

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Östanå Bruks Förvaltnings AB

Om du vill besöka Östanå Bruks Förvaltnings AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Östanå Bruks Förvaltnings AB i Hästveda