Lägenheter och bostadsrätter i Gärsnäs

Hitta en lägenhet i Gärsnäs

Annons:
I Gärsnäs finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gärsnäs. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gärsnäs som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gärsnäs hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gärsnäs.

Lägenhet i Gärsnäs - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gärsnäs som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gärsnäs.

Eva Samuelsson Holding AB
Virrestad 2546
272 96 GÄRSNÄS

Annons:


Lär dig mer om Gärsnäs - korta fakta

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånarantal: 1000, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gärsnäs

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gärsnäs varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gärsnäs för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gärsnäs.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gärsnäs som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.