Lägenheter och bostadsrätter i Furulund

Hitta en lägenhet i Furulund

Annons:
I Furulund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Furulund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Furulund som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Furulund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Furulund.

Lägenhet i Furulund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Furulund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Furulund.

Furumacken
Hantverkareg. 1
244 62 FURULUND

Annons:


Lär dig mer om Furulund - korta fakta

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Pris på bostadsrätter i Furulund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Furulund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Furulund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Furulund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Furulund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.