Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB

Annons:
Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Fjälkinge som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB har några lediga lägenheter i Fjälkinge kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB i Fjälkinge rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Fjälkinge samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Fjälkinge så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB

Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB
Peder Billes v. 17
290 34 FJÄLKINGE


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB

Om du vill besöka Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB i Fjälkinge