Lägenheter och bostadsrätter i Falsterbo

Hitta en lägenhet i Falsterbo

Annons:
I Falsterbo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Falsterbo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Falsterbo som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Falsterbo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Falsterbo.

Lägenhet i Falsterbo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Falsterbo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Falsterbo.

Mäklarfirman Inge Salomonsson AB
Sandvipev. 6
239 42 Falsterbo


Fregatthuset I Västra Hamnen AB
Sothönsv. 2
239 41 FALSTERBO


Stylist Eva Lindh
Vårhaga Gränd 21
239 40 Falsterbo


Nevsten På Briggen Fastighets AB
Stadsallén 7
239 40 Falsterbo


Gula Heden AB
Hägervägen 1
239 41 FALSTERBO

Annons:


Lär dig mer om Falsterbo - korta fakta

Falsterbo är en del av tätorten Skanör med Falsterbo på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Falsterbo uppstod på södra delen av Falsterbonäset under 1200-talet och blev under medeltiden en rik och ansedd stad eftersom den låg i ett centrum för handel och sillfiske.

Yta: 541,96 hektar
Invånarantal: 6937, år 2010

Pris på bostadsrätter i Falsterbo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Falsterbo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Falsterbo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Falsterbo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Falsterbo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.