Lägenheter och bostadsrätter i Dalby

Hitta en lägenhet i Dalby

Annons:
I Dalby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Dalby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Dalby som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Dalby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Dalby.

Lägenhet i Dalby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Dalby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Dalby.

Dalby Gästis 7 Fastighets AB
Tingsg. 6
247 50 Dalby

Annons:


Lär dig mer om Dalby - korta fakta

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Pris på bostadsrätter i Dalby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Dalby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Dalby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Dalby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Dalby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.