Lägenheter och bostadsrätter i Brösarp

Hitta en lägenhet i Brösarp

Annons:
I Brösarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Brösarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Brösarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Brösarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Brösarp.

Lägenhet i Brösarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Brösarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Brösarp.

Anette Löfstedt
Christinehof Kuskahusen
273 57 BRÖSARP

Annons:


Lär dig mer om Brösarp - korta fakta

Brösarp är en tätort i Tomelilla kommun i Skåne län. Brösarp ligger på Österlen i ett karakteristiskt och kuperat landskap. Brösarp har en välbesökt museijärnväg, Skånska järnvägar, som sommartid trafikerar sträckan Brösarp—Sankt Olof via Ravlunda och Vitaby.

Yta: 82,25 hektar
Invånarantal: 680, år 2010

Pris på bostadsrätter i Brösarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Brösarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Brösarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Brösarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Brösarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.