Lägenheter och bostadsrätter i Broby

Hitta en lägenhet i Broby

Annons:
I Broby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Broby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Broby som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Broby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Broby.

Lägenhet i Broby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Broby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Broby.

Gustafssons Fastigheter i Broby
Storg. 38
280 60 Broby


AB Järletoft FastigheterAnnons:


Lär dig mer om Broby - korta fakta

Broby är en tätort som är centralort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Kyrkan, Östra Broby kyrka, ligger mitt i byn vid torget. Mittemot kyrkan ligger det gamla gästgiveriet. Låg- och mellanstadieskolan heter Prästavångsskolan och högstadieskolan heter Göingeskolan. Bakom Prästavångsskolan ligger simhallen, sporthallen och idrottsplatsen

Yta: 368,49 hektar
Invånarantal: 2920, år 2010

Pris på bostadsrätter i Broby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Broby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Broby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Broby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Broby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.