Lägenheter och bostadsrätter i Blentarp

Hitta en lägenhet i Blentarp

Annons:
I Blentarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Blentarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Blentarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Blentarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Blentarp.

Lägenhet i Blentarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Blentarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Blentarp.

Bankmannen 5
Ågerupsvägen
275 64 Blentarp

Annons:


Lär dig mer om Blentarp - korta fakta

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Pris på bostadsrätter i Blentarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Blentarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Blentarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Blentarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Blentarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.