Lägenheter och bostadsrätter i Bjuv

Hitta en lägenhet i Bjuv

Annons:
I Bjuv finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bjuv. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bjuv som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bjuv hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bjuv.

Lägenhet i Bjuv - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bjuv som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bjuv.

Fastighetsbyrån
S. Storg. 19
267 31 Bjuv


HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
S. Storg. 17
267 31 Bjuv


Bjuvsbostäder AB
Solg. 5 J
267 31 Bjuv


Stenlyan AB
LYDINGEVÄGEN 23 23
267 90 BJUV

Annons:


Lär dig mer om Bjuv - korta fakta

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bjuv

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bjuv varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bjuv för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bjuv.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bjuv som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.