Lägenheter och bostadsrätter i Ballingslöv

Hitta en lägenhet i Ballingslöv

Annons:
I Ballingslöv finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ballingslöv. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ballingslöv som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ballingslöv hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ballingslöv.

Lägenhet i Ballingslöv - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ballingslöv som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ballingslöv.

Ballingslövs Fastighets AB
Solbog. 4
281 97 Ballingslöv

Annons:


Lär dig mer om Ballingslöv - korta fakta

Ballingslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Ballingslöv ligger utmed Södra stambanan och trafikeras med Pågatågen.

Yta: 58,20 hektar
Invånarantal: 310, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ballingslöv

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ballingslöv varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ballingslöv för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ballingslöv.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ballingslöv som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.