Lägenheter och bostadsrätter i Åstorp

Hitta en lägenhet i Åstorp

Annons:
I Åstorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 12 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åstorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åstorp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åstorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åstorp.

Lägenhet i Åstorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åstorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åstorp.

Kvidingebyggen AB
Storg. 3
265 34 åstorp


Euroimp AB
042 - 500 10Fastighetsbyrån
Torgg. 4
265 34 åstorp


Bjuvs Samordningsförbund
Storg. 7
265 34 åstorp


Kikaren 8 Fastighets AB
Samaju Fabriksgatan 20 AB
Florag. 5
265 31 ÅSTORP


Fastighets AB Backsippan 14-16
Fastighets AB Balder
Esplanaden 15
265 34 åstorp


Örkelljunga Ankaret 12 och 13 Fastighets AB
Bonum Dui Fastigheter AB
Örkelljunga Högkullen 1 och 2 Fastighets AB
Söderåsen Bostads AB
Ormastorpsg. 36
265 35 ÅSTORP

Annons:


Lär dig mer om Åstorp - korta fakta

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åstorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åstorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åstorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åstorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åstorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.