Lägenheter och bostadsrätter i Åkarp

Hitta en lägenhet i Åkarp

Annons:
I Åkarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åkarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åkarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åkarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åkarp.

Lägenhet i Åkarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åkarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åkarp.

Barths Fastigheter AB
Falkv. 29
232 52 åkarp

Annons:


Lär dig mer om Åkarp - korta fakta

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åkarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åkarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åkarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åkarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åkarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.