Lägenheter och bostadsrätter i Ydre

Hitta en lägenhet i Ydre

Annons:
I Ydre finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ydre. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ydre som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ydre hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ydre.

Lägenhet i Ydre - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ydre som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ydre.

Ydrebostäder AB
Torget 6
570 60 Ydre


Fastigheten Hestra 1:43
Bergvallav. 1
573 95 YDRE

Annons:


Lär dig mer om Ydre - korta fakta

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Yta: 778,62 km2
Invånarantal: 3665, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ydre

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ydre varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ydre för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ydre.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ydre som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.