Specialfastigheter Gärdet AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Specialfastigheter Gärdet AB

Annons:
Specialfastigheter Gärdet AB är ett företag eller verksamhet i Vikingstad som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Specialfastigheter Gärdet AB har några lediga lägenheter i Vikingstad kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Specialfastigheter Gärdet AB i Vikingstad rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Östergötland som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Vikingstad samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Vikingstad så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Specialfastigheter Gärdet AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Specialfastigheter Gärdet AB

Specialfastigheter Gärdet AB
Bo 632
590 51 Vikingstad


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Specialfastigheter Gärdet AB

Om du vill besöka Specialfastigheter Gärdet AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Specialfastigheter Gärdet AB i Vikingstad