Lägenheter och bostadsrätter i Vadstena

Hitta en lägenhet i Vadstena

Annons:
I Vadstena finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vadstena. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vadstena som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vadstena hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vadstena.

Lägenhet i Vadstena - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vadstena som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vadstena.

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB
St. Torget 3
592 30 VADSTENA


Wadstena Hus AB
Motalag. 18
592 32 VADSTENA


Stiftelsen Helena och A P Tornells Donationsfond
Hagebyhöga
592 94 VADSTENA


Sol Bo AB
Lundby 103
592 92 VADSTENA


Home4u Made In Sweden AB
Motalag. 2
592 32 VADSTENA


Johansson Martin
Lasarettsg.
592 30 VADSTENA


Vadstenaknapen Fastighets AB
Hamng. 7 B
592 30 VADSTENA


Vadstena Fastighets AB
Hovsv. 2 C
592 40 Vadstena

Annons:


Lär dig mer om Vadstena - korta fakta

Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Yta: 341,22 hektar
Invånarantal: 5613, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vadstena

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vadstena varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vadstena för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vadstena.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vadstena som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.