Lägenheter och bostadsrätter i Rimforsa

Hitta en lägenhet i Rimforsa

Annons:
I Rimforsa finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Rimforsa. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Rimforsa som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Rimforsa hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Rimforsa.

Lägenhet i Rimforsa - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Rimforsa som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Rimforsa.

Decorus Fastigheter AB
Industriv. 16
590 44 RIMFORSA


Lovén Fastighet AB
Tälla Gård
590 46 RIMFORSA

Annons:


Lär dig mer om Rimforsa - korta fakta

Rimforsa är en tätort i Kinda kommun i Östergötland. Rimforsa ligger vid Kinda kanal mellan sjöarna Järnlunden och Åsunden. Järnvägen Linköping-Hultsfred/Kalmar och Riksväg 34 går igenom samhället.

Yta: 212,57 hektar
Invånarantal: 2238, år 2010

Pris på bostadsrätter i Rimforsa

Eftersom priset på en bostadsrätt i Rimforsa varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Rimforsa för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Rimforsa.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Rimforsa som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.