Lägenheter och bostadsrätter i Norsholm

Hitta en lägenhet i Norsholm

Annons:
I Norsholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Norsholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Norsholm som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norsholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norsholm.

Lägenhet i Norsholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Norsholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Norsholm.

Britt Gustafsson M.E.F.
Frö Gård
610 21 Norsholm

Annons:


Lär dig mer om Norsholm - korta fakta

Norsholm är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland, 15 km sydväst om Norrköping belägen vid motorvägen E4:an, Göta kanal, Södra stambanan, Motala ström och sjön Roxen.

Yta: 79,94 hektar
Invånarantal: 615, år 2010

Pris på bostadsrätter i Norsholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Norsholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Norsholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Norsholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Norsholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.