Lägenheter och bostadsrätter i Mantorp

Hitta en lägenhet i Mantorp

Annons:
I Mantorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mantorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mantorp som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mantorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mantorp.

Lägenhet i Mantorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mantorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mantorp.

Farmus Fastighets AB
Mörby Norrgård
590 17 MANTORP


Vrena Företagspark, AB
Öjebro Asplunden 1
590 17 MANTORP

Annons:


Lär dig mer om Mantorp - korta fakta

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mantorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mantorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mantorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mantorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mantorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.