Lägenheter och bostadsrätter i Ljusfallshammar

Hitta en lägenhet i Ljusfallshammar

Annons:
I Ljusfallshammar finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljusfallshammar. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljusfallshammar som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljusfallshammar hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljusfallshammar.

Lägenhet i Ljusfallshammar - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljusfallshammar som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljusfallshammar.

Ehinger Invest AB
Prästköp 102
610 10 Ljusfallshammar

Annons:


Lär dig mer om Ljusfallshammar - korta fakta

Ljusfallshammar är en tätort i Finspångs kommun i Hällestads socken. Här finns ett av Sveriges största skogs- och lantbruksmuseer, med föremål från bondens vardag samt olika hantverksmiljöer.

Yta: 65,47 hektar
Invånarantal: 327, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljusfallshammar

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljusfallshammar varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljusfallshammar för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljusfallshammar.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljusfallshammar som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.